Feedback/ Gjestebok

Blogg er gudd<a href="http://alainrobbegrilletfans.no/">.</a>

Emne: Mulighet for å komme på studiebesøk? Av: Gry Merete Røe Dato: 25.04.2014

Hei
Dette ser kjempespennende ut! Selv er jeg styrer i en 5 avdelings barnehage i Alta, hvorav vår ene avdeling er en friluftsavdeling. Hele barnehagen har gjennom flere år hatt sterk satsning på miljøpedagogisk arbeid. Nå har det seg slik at vi reiser på personaltur til Dublin i tidsrommet 28.mai-2.juni, spørsmålet er om det kunne vært mulig å få komme å besøke denne utebarnehagen en av dagene? Min mailadresse er gry.roe@alta.kommune.no
Håper på å høre fra deg :)
Mvh Gry

Emne: Informasjon på engelsk Av: Trude Drønnesund Dato: 24.04.2014

Imponerende og flott tiltak. Er selv på utveksling i Dublin - barnehagelærer. Har noen internasjonale venner som som er intressert i utebarnehage, og etter at de hørte om dette tiltaket etterlyste de informasjon om det på engelsk. Har dere noen hjemmeside på engelsk hvor de kunne få litt mer innsikt i hvordan det er å drive utebarnehage, hva det går ut på og hvordan dere gjøre det i Irland ?

Emne: Blogg Av: Susanne Dato: 08.12.2013

Ville bare si at det er flott med blogg - og lykke til videre! Krysser fingrene for kjapt rørarbeid og snarlig oppstart av "utegruppa" på fulltid :-)

Ny kommentar